Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Najljepše operne arije romantike – Koncert odabranih polaznika majstorskog kursa prof. Dunje Vejzović

26. rujna 2021. @ 20:00 - 21:30

kn60 – kn80

Koncert odabranih polaznika majstorskog kursa prof. Dunje Vejzović

Slavna hrvatska operna diva Dunja Vejzović po prvi puta održava svoj majstorski kurs u Hrvatskom glazbenom zavodu. Velika je zadaća za glazbenog pedagoga u kratkom roku prepoznati i odabrati najbolju edukativnu metodu za pojedinog pjevača, svaki od njih je poseban i predstavlja svijet za sebe. Prof. Dunji Vejzović to savršeno uspijeva zahvaljujući njenom ogromnom iskustvu i radu s pijanistom Cornelisom Withoefftom i drugim vrhunskim suradnicima. Osamnaest budućih profesionalnih pjevača obogaćuju svoje znanje i vrlo intenzivnim svakodnevnim radom ne samo uz klavir već i iskustvom kroz brojne orkestralne probe uz Hrvatski komorni orkestar.
Koncerti polaznika majstorskog kursa koji će publici pokazati rezultate rada Dunje Vejzović i suradnika održat će u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda.

26. rujna 2021. u 20 sati
Najljepše operne arije romantike

Hrvatski komorni orkestar
Dirigent: Matija Fortuna

U ovom koncertu ćete imati priliku uživati u najljepšim arijama romantike. Odabirom komisije od svih triju grupa pjevačkoga kursa operne interpretacije Dunje Vejzović i, sa prva dva koncerta, biti će to najbolji pjevači, od najmlađih do iskusnijih.
Njima se pridružuju gotovi pjevači koji već nastupaju u inozemstvu i koji uz prof. Cornelisa Witthoeffta i prof. Dunju Vejzović ovdje nadograđuju svoje znanje, kao Marie Pierre Roy, Patricia Osei Kofi i drugi.
Pod palicom Matije Fortune za vas su pripremili zahtjevan program: Najljepše operne arije romantike.
Počasni gost je Patrick Zielke, bivši student Dunje Vejzović koji je, među mnogim nagradama,  dobio i nagradu “Faust” za ulogu Ochsa u Rosenkavalieru.

Cijena ulaznica: 80kn / za članove, studente i umirovljenike 60kn

Za ulazak na koncert obavezna je COVID potvrda, potvrda o oporavku od bolesti u posljednjih 6 mjeseci uz 1 dozu cjepiva ili negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili antigenski (RAT) test (ne stariji od 48 sati).

Prodaja ulaznica na blagajni Hrvatskog glazbenog zavoda radnim danom od 11 do 13 i 18 do 20 sati te jedan sat prije početka koncerta, tel. 4830 822.
Online prodaja ulaznica:  https://hgz.kupiulaznicu.hr/

Detalji:

Datum:
26. rujna 2021.
Vrijeme:
20:00 - 21:30
Cijena:
kn60 – kn80

Organizator

Hrvatski glazbeni zavod

Lokacija

Hrvatski glazbeni zavod
Gundulićeva 6a
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u