Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Koncerti polaznika majstorskog kursa prof. Dunje Vejzović

rujan 17 @ 20:00 - 21:30

Koncerti polaznika majstorskog kursa prof. Dunje Vejzović

Slavna hrvatska operna diva Dunja Vejzović po prvi puta održava svoj majstorski kurs u Hrvatskom glazbenom zavodu. Velika je zadaća za glazbenog pedagoga u kratkom roku prepoznati i odabrati najbolju edukativnu metodu za pojedinog pjevača, svaki od njih je poseban i predstavlja svijet za sebe. Prof. Dunji Vejzović to savršeno uspijeva zahvaljujući njenom ogromnom iskustvu i radu s pijanistom Cornelisom Withoefftom i drugim vrhunskim suradnicima. Osamnaest budućih profesionalnih pjevača obogaćuju svoje znanje i vrlo intenzivnim svakodnevnim radom ne samo uz klavir već i iskustvom kroz brojne orkestralne probe uz Hrvatski komorni orkestar.
Koncerti polaznika majstorskog kursa koji će publici pokazati rezultate rada Dunje Vejzović i suradnika održat će u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda.

17. rujna 2021. u 20 sati
Koncert polaznika majstorskog kursa operne interpretacije 

Klavir: Nina Cossetto

Rezultat intenzivnog rada sa grupom mlađih talenata može se vidjeti u koncertu 17. rujna. Komisija i od ovih pjevača odabire najboljega za nastup na Gala koncertu 26.09. pod palicom maestra Matije Fortune, te 30.09. u Varaždinu pod palicom Dunje Vejzović uz orkestar HKO. Druga komisija odabire najboljeg pjevača sa ova 4 koncerta koji se natječu za jednu ulogu u sezoni HNK Rijeka.

Cijena ulaznica: 30kn 

Za ulazak na koncert obavezna je COVID potvrda, potvrda o oporavku od bolesti u posljednjih 6 mjeseci uz 1 dozu cjepiva ili negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili antigenski (RAT) test (ne stariji od 48 sati).

Prodaja ulaznica na blagajni Hrvatskog glazbenog zavoda radnim danom od 11 do 13 i 18 do 20 sati te jedan sat prije početka koncerta, tel. 4830 822.
Online prodaja ulaznica:  https://hgz.kupiulaznicu.hr/

Detalji:

Datum:
rujan 17
Vrijeme:
20:00 - 21:30

Organizator

Hrvatski glazbeni zavod

Lokacija

Hrvatski glazbeni zavod
Gundulićeva 6a
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u