CON MOTO

Petra Heisinger i njena Glazbaonica ljubav organiziraju u HGZ-u fantastična “Glazbena jutra” za djecu, a jedno od njih će se uskoro održati i biti će posvećeno Beethovenu u sklopu festivala BEETHOVENplus – Donatorski festival za obnovu HGZ-a.

Petra nam opet priprema nešto jedinstveno – CON MOTO❗️

✅CON MOTO je program razgibavanja tijela i oblikovanja mišića u kojem se vježba uz klasičnu glazbu. Svrha programa je održavanje i poboljšanje zdravlja, suzbijanje tjelesnih deformacija, vježbanje lijepog držanja, oblikovanje tijela i opuštanje.

✅CON MOTO u doslovnom prijevodu s talijanskog znači „s pokretom“. U glazbi označava „razgibani“ način sviranja, živahan, poletan, okretan. Primjer iz klasične glazbe je najpoznatiji Bachov menuet u G-duru koji u zaglavlju nosi napomenu “con moto”.

✅CON MOTO je više od programa tjelesnog vježbanja – nudi i besplatno predavanje iz nutricionizma te predavanje o nastanku skladbi koje se slušaju tijekom vježbanja.

✅CON MOTO je danas tako potrebno izlaganje tijela gibanju s uranjanjem u čarobni svijet klasične glazbe. Ta je sretna sinergija kao stvorena da snaži dobro raspoloženje, polet i radost življenja.

✅CON MOTO starta 9. rujna i održavat će se uvijek srijedom, prije svih izazova u danu, od 7:15-8:45 ujutro.

Prijave:

📧petra.heisinger3040@gmail.com
📧Instagram @glazbaonicaljubav i @pepeljugeusportskomizdanju