Humanitarni koncert

Humanitarni koncert i maskenbal – Sandra Bagarić, Đani Stipaničev i Darko Domitrović

22. veljače u 20 sati, Velika dvorana HGZ-a

Lions klub Kontesa Nera i Hrvatski glazbeni zavod organiziraju humanitarni koncert i maskenbal za kupnju uređaja za terapiju visokim protokom za jedinicu palijativne skrbi Specijalne bolnice za plućne bolesti.

Misija članova Lions klubova diljem svijeta je koristiti svoje vrijeme, vještine i materijalna dobra u korist zajednice, a osobito onih najpotrebitijih. Vođene tom mišlju, članice Lions kluba Kontesa Nera pokrenule su veliku humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za kupnju uređaja za terapiju visokim protokom  za jedinicu palijativne skrbi Specijalne bolnice za plućne bolesti. Saveznika u toj plemenitoj misiji pronašle su u Gundulićevoj 6 – Hrvatski glazbeni zavod kao suorganizator ustupio je prostor i organizacijsku podršku za gala koncert i maskenbal koji će se održati u subotu, 22. veljače u 20 sati.

Na koncertu u prekrasnoj velikoj dvorani HGZ-a nastupiti će glasovita imena hrvatske glazbene scene Sandra Bagarić i Đani Stipaničev uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića. Nakon koncerta posjetitelji će uživati u glazbi i plesu kroz koji će ih voditi Nicolas Quesnoit i šarmantni parovi Plesnog centra Zagreb, a za okrepu će organizatori pripremiti fritule i pjenušac.

Humanitarnu akciju svojom donacijom podržao je JANAF, a cjelokupan prihod od ulaznica koje se prodaju po cijeni od 150 kuna, kao i tombole s atraktivnim nagradama namijenjen je kupnji uređaja za terapiju visokim protokom.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni HGZ-a, Gundulićeva 6, radnim danom od 11 – 13 i od 18 – 20 sati. Cijena: 150 kn