Prethodno javno savjetovanje

POZIV NA PRETHODNO SAVJETOVANJE

 Ovim putem Hrvatski glazbeni zavod u ulozi Naručitelja prije pokretanja postupka za nabavu radova na konstruktivnoj obnovi zgrade, a u sklopu provedbe ugovora koji se financira od strane Ministarstvu kulture i medija iz Poziva za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava „Provedba mjera zaštite kulturne baštine oštećene u potresu 22. ožujka 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije“,

daje na uvid mape projekta na sljedećoj poveznici https://we.tl/t-OGrbPqur5p

te

poziva i omogućuje svim zainteresiranim gospodarskim subjektima posjet lokacije na kojoj se planiraju izvoditi radovi konstruktivne obnove u Gundulićevu 6, dana 9. prosinca 2021. godine u terminu od 09:00 – 14:00 sati u pratnji voditelja projekta gradnje i predsjednice  Hrvatskog glazbenog zavoda.

 Molimo da svi zainteresirani subjekti svoje prisustvo najave do 07.12.2021. ili na email adresu irena@emda.hr

 Zaključno, zainteresirani subjekti mogu u istom roku na navedenu email adresu postavljati i pitanja vezano za planirane konstrukitvne radove odnosno mape projekta koje je Naručitelj dao na uvid, a na koja će odgovoriti javnom objavom pitanja i odgovora na stranici  https://www.hgz.hr/ do 15.12.2021. godine.

                                                                                                                                                                                        3. prosinca 2021.

predsjednica, Romana Matanovac Vučković