Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu

7. studenoga 2020. @ 10:00 - 19:00

Besplatno

ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu
Subota, 7. studenoga od 10 – 19 sati

ULAZ SLOBODAN

Jesenski Elle Boutique 2020. stiže u Zagreb 07. studenog u sasvim novom ruhu! Pod parolom Moda i glazba se vole – zajedno za Hrvatski glazbeni zavod, održat će se Elleovo modno događanje koje okuplja neke od najboljih domaćih dizajnera pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #zajednozahrvatskiglazbenizavod.

Vodeći se mišlju da moda i glazba idu zajedno, ovosezonski ELLE Boutique održava se u Hrvatskom glazbenom zavodu i obojen je dobrotvornim notama. Zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, 144 godina stara „kuća u kojoj stanuje glazba“, pretrpjela je velika oštećenja u strašnom potresu koji je 22. ožujka zadesio grad Zagreb. Stoga će magazin ELLE kao organizator ELLE Boutiquea izdvojiti dio financijskih sredstava od prodanih dizajnerskih artikala za obnovu HGZ-a. ELLE Boutique tradicionalno će okupiti najpoznatije hrvatske dizajnere na zagrebačkoj špici i omogućiti im da iznesu visoku modu iz svojih showroomova i studija, a posjetiteljima pružiti jedinstveno iskustvo – kupnju dizajnerskih artikala po promotivnim cijenama i druženje s dizajnerima. Cjelodnevno događanje obogatit će mini koncerti i svirke s repertoarom klasične, jazz i filmske glazbe, a u izvedbi komornog orkestra HGZ-a.

Jesenski ELLE Boutique okuplja renomirana imena hrvatskog modnog dizajna: XD Xenia Design, donassy, Krie Design, Bite My Style, Boudoir, Hippy Garden, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Lokomotiva by Lana Puljić, Link by Ogi Antunac, LK Culture by Lovro Krčar, Mirna Sišul, a moći ćete pronaći i modne dodatke omiljenih domaćih brendova poput Lykke, Mammii Jewellery, My Mon Mon, Natali Jewellery, Bags by Kristina, Little Wonder i The ALL. ELLE Boutique partnerski podržavaju Mastercard i Citroën.

Detalji:

Datum:
7. studenoga 2020.
Vrijeme:
10:00 - 19:00
Cijena:
Besplatno

Lokacija

Velika dvorana
Gundulićeva 6–6a
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Organizator

Adria Media